Naminis totoriško padažo receptas (Paleo patvirtintas!)

Yra daugybė priežasčių mylėti tartarinį padažą. Jei esate didelis jūros gėrybių gerbėjas, tai jau gali būti vienas mėgstamiausių jūsų pagardų, bet ar kada nors valgėte naminį tartarinį padažą? Dėl tobulo kreminio, sūraus, aštraus ir saldaus balanso šis tartarinio padažo receptas gali būti naudojamas kur kas daugiau nei ant keptos žuvies gabalėlio.

Totorių padažas yra pagardas arba padažas, kuris prasideda nuo majonezo arba aioli pagrindo, o į jį pridedama kitų ingredientų. Totoriško padažo receptai gali šiek tiek skirtis, tačiau dauguma jų bus pagardinti, svogūnais, žolelėmis ir citrinos sultimis.

Kaip ir kiti pagardai, tartarinis padažas yra tik tiek geras ar sveikas, kiek yra jo sudedamosios dalys, kurių sudėtyje beveik visada yra majonezo ir saldaus skonio arba marinuotų agurkų. Kaip jau tikriausiai žinote, daugelyje majonezo ir marinuotų agurkų prekių ženklų yra nepageidaujamų konservantų, kvapiųjų medžiagų ir dažiklių. Be to, saldus pagardas ar marinuoti agurkai dažniausiai būna prikrauti rafinuoto cukraus.

Šis tartarinio padažo receptas apima naminį majonezą ir probiotikų turtingus naminius marinuotus krapų agurkus, kurie tikrai pakelia šio padažo skonį į kitą lygį. Tai taip pat Paleo draugiškas receptas. Prieš tęsdami skaitymą, nesijaudinkite, kaip pasigaminti tartarinį padažą nėra sunku, be to, verta pasistengti, nes naminis tartarinis padažas visada turi tokį šviežumą ir skonį, kurio tiesiog negalite gauti jokiame iš anksto paruoštame variante.

Kas yra totorių padažas?

Nuo XIX amžiaus tartarinis padažas randamas įvairiose kulinarinėse knygose. Teigiama, kad jo pavadinimas kilęs iš prancūziško šio pagardo pavadinimo: „Tartare padažas“.

Totorinis (kartais klaidingai rašomas kaip „tarteris“) padažas dažniausiai derinamas su jūros gėrybėmis, tačiau jis tikrai puikiai dera su daug daugiau nei žuvies lazdelėmis ar žuvies sumuštiniu.

Ieškote skanesnių tartarinių padažų derinių? Pabandykite naudoti tartarinį padažą su:

Totoriško padažo recepto ingredientai – Dr. Ax

Kaip pasigaminti totorių padažą

Kam pirkti tartarinį padažą iš bakalėjos parduotuvės, kai šis receptas beveik neužtrunka jūsų dienos? Šį lengvą tartarinį padažą pasigaminsite vos per penkias minutes. Taigi, kaip pasigaminti tartarinį padažą? Na, o kai jau paruošite visus ingredientus, tiesiog sumeskite juos į maišytuvą arba virtuvinį kombainą ir sumaišykite.

Norėdami paruošti šį tartaro padažo receptą, marinuotus agurkus ir svogūnus turėsite susmulkinti.

Pradėkite dėti visus ingredientus į maišytuvą. Pirmiausia galite įdėti kietų ingredientų, tokių kaip svogūnai ir marinuoti agurkai. Dabar pridėkite česnako skilteles.

Kitas yra pagrindinis pagrindinis ingredientas: jūsų naminis kokosų aliejaus majonezas arba aukštos kokybės paleo majonezas, jei jums trūksta laiko.

Totoriško padažo recepto 3 žingsnis – Dr. Ax

Sudėkite likusius ingredientus, įskaitant šviežius krapus, citrinos sultis, klevų cukrų ir šviežiai maltus juoduosius pipirus. Visi jūsų tartaro padažo ingredientai dabar yra maišytuve arba maisto kombaine. Padėkite aukštyn, kol viskas gerai susimaišys.

Totoriško padažo recepto 5 žingsnis – Dr. Ax

Dabar patiekite ir mėgaukitės!

Spausdinti

laikrodis laikrodžio piktogramąstalo įrankiai stalo įrankių piktogramavėliava vėliavos piktogramaaplanką aplanko piktogramąinstagramas instagram piktogramapinterest pinterest piktogramaFacebook facebook piktogramaspausdinti spausdinimo piktogramakvadratai kvadratų piktogramaširdies širdies piktogramaširdis tvirta širdies tvirta piktograma

apibūdinimas

Šis tartarinio padažo receptas apima naminį majonezą ir naminius marinuotus krapų agurkus, kurie tikrai pakelia šio padažo skonį į kitą lygį. Tai taip pat Paleo draugiškas receptas.


  • 2 šaukštai svogūnas, smulkiai pjaustytas
  • 3 česnako skiltelės
  • 1 puodelis Naminiai marinuoti krapų agurkai (arba ekologiški marinuoti krapų agurkai)
  • 1 puodelis Paleo Mayo arba 1 puodelis Kokosų aliejaus majonezas
  • 1 valgomasis šaukštas šviežių krapų
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių
  • 1 arbatinis šaukštelis klevo cukraus
  • ¼ arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų


  1. Susmulkinkite svogūną ir nulupkite česnako skilteles.
  2. Svogūną, česnaką ir visus kitus ingredientus sudėkite į virtuvinį kombainą arba galingą trintuvą ir maišykite, kol gerai susimaišys.

  • Paruošimo laikas: 5 min
  • Kategorija: Prieskoniai
  • Metodas: Maišymas
  • Virtuvė: Amerikos

Mityba

  • Porcijos dydis: 2 šaukštai (35 g)
  • Kalorijos: 76
  • Cukrus: 0,4 g
  • Natris: 251 mg
  • Riebalai: 7,9 g
  • Sotieji riebalai: 1g
  • Nesotieji riebalai: 6,5 g
  • Trans-riebalų: 0g
  • Angliavandeniai: 1,3 g
  • Pluoštas: 0,3 g
  • Baltymas: 0,3 g
  • Cholesterolis: 6 mg

Raktiniai žodžiai: naminis tartarinis padažas, naminio tartarinio padažo receptas

https://futuresnutrition.de/blogs/news/unterschied-zwischen-vitamin-d2-und-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/was-ist-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/die-vorteile-von-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/wie-viel-vitamin-d3-sollte-man-taglich-einnehmen
https://futuresnutrition.de/blogs/news/wie-viel-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/zweck-von-vitamin-d3