Lengva (ir sveika) „Crockpot“ vištienos makaronų sriuba – Klivlando klinika

Vištienos makaronų sriubos dubuo iš arti

Šioje vištienos makaronų sriuboje naudojami makaronai be trynių, pagaminti iš nesmulkintų grūdų. Šiame patogiame dubenėlyje su daržovėmis vištienos sultinyje nėra pridėta druskos, kad natrio kiekis būtų žemas. Jis puikiai tinka, kai rūpinatės peršalusiu ar gripu sergančiu asmeniu arba bet kada, kai jums reikia patogaus maisto!

Cleveland Clinic yra ne pelno siekiantis akademinis medicinos centras. Reklama mūsų svetainėje padeda palaikyti mūsų misiją. Mes neremiame ne Klivlendo klinikos produktų ar paslaugų. politika

Ingridientai

1 svaras vištienos krūtinėlės be odos, be kaulų
4 vidutinės morkos, supjaustytos apskritimais
4 salierų stiebeliai, supjaustyti
1 mažas geltonas svogūnas, supjaustytas kubeliais
8 puodeliai nesūdyto vištienos sultinio
1/2 arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių
1 arbatinis šaukštelis česnako miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
1/2 arbatinio šaukštelio salierų druskos
1/2 arbatinio šaukštelio džiovintų čiobrelių
2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų petražolių arba 2 šaukštai kapotų, šviežių petražolių
12 uncijų pilno grūdo, kiaušinio baltymo makaronai be trynių

Kryptys

  1. Aukščiau nurodyta tvarka sudėkite visus ingredientus, išskyrus makaronus, į 6 litrų talpos lėtą viryklę ir virkite aukštoje temperatūroje 4 valandas (arba ant silpnos ugnies 6–8 valandas).
  2. Ant viryklės ant stiprios ugnies užvirinkite 5 litrus vandens. Virkite makaronus pagal pakuotės instrukcijas (paprastai apie 10–12 minučių). Nusausinkite.
  3. Nuėmę lėtos viryklės dangtį, susmulkinkite vištieną dviem šakutėmis.
  4. Sudėkite makaronus į lėtą viryklę, uždėkite dangtį ir toliau virkite dar 15 minučių ant silpnos ugnies.

Informacija apie mitybą (vienai porcijai)

Padaro 8 porcijas

Kalorijos: 270
Bendras riebalų kiekis: 3,5 g
transriebalai: 0 g
Cholesterolis: 45 mg
Natris: 230 mg
Angliavandeniai: 35 g
Maistinės skaidulos: 1 g
Cukrus: 4 g
Pridėtinio cukraus: 0 g
Baltymai: 27 g
Kalcis: 18 mg
Geležis: 2 mg
Kalis: 554 mg

Dietologė Anna Taylor, MS, RD, LD.

https://futuresnutrition.de/blogs/news/wie-man-5-htp-einnimmt
https://futuresnutrition.de/blogs/news/ist-vitamin-d-das-gleiche-wie-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/ist-vitamin-d3-vegan
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d-oder-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/zu-viel-vitamin-d3